Maak plaats mevrouw

Wanneer Philip en Vanessa Fierens een avondje uit eten plannen, ziet de binnenhuisarchitect zijn kans schoon om hun flat te gebruiken voor een gezellig avondje met Sigrid, De Duitse au pair van het echtpaar Fierens.
Harry Leyers, de zakenpartner van Philip, zoekt ook een onderkomen voor een paar uurtjes en heeft hetzelfde idee. En daar blijft het niet bij … Want er verschijnt nog iemand op het toneel die het op het gebruik van het appartement heeft gemunt. Als er dan ook slordig wordt omgegaan met brieven en andere persoonlijke eigendommen moeten Philip en Harry zich in allerlei bochten wringen om de misverstanden uit de weg te ruimen.
Het gaat echter van kwaad tot erger. Als klap op de vuurpijl verschijnt ook de succesvolle schrijfster van een bekende jeugdserie, die een nieuwe uitgever zoekt voor haar boekenreeks. En zij hecht bijzonder veel belang aan de goede zeden. Het is voor haar dé reden om een nieuwe uitgever te zoeken. En dan is de verwarring compleet.

Genre: Klucht/Komedie

Auteurs: Ray Cooney & John Chapman

Cast: Maaike Van Hoof, Inge Van Bael, Natalie Bryse, Sofie Elsen, Ilse Pardon, Bert De WInter, Luc Jacobs, Jo Verreydt, Kris Vuerinckx

Regie: Yoeri Lewijze

Regie-assistentie: Anneke Van Aerschot, Rina Van den Berghe

Productie: Maarten Gheysen

Affiche: Bart Koolen

Speeldata: 3/4/10/11/17/18/24/25 februari 2023

Beginuur: 20u00, Foyer: 19u00